Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Що подарувати Дівам на Новий рік?

Слушні поради від зірок.

Всі ми любимо отримувати подарунки. Особливо в новорічну ніч, коли все довкола огорнене казковою атмосферою. Тож, настав час, коли варто замислитися над тим, що подарувати рідним та близьким на Новий 2020 рік. Адже святковий презент має не лише вирізнятися своєю яскравою обгорткою, а й бути справді бажаним і практичним. І в цьому випадку поради зірок стануть тобі в пригоді.

То що ж подарувати раціональним ? Представники цього знаку дуже уважні до деталей та схильні до критичного мислення. Але без паніки — обрати подарунок Дівам дуже просто, адже вони завжди знають, чого хочуть. Читай далі нашу добірку презентів до новорічних свят.

Джерело: giphy.com

Затишок для дому

Охайні Діви — прекрасні господині. Вони зажди підтримують чистоту довкола себе та приділяють значну увагу стилізації своєї домівлі. Так, чудовим подарунком для Дів стануть оригінальні предмети інтер'єру, такі як — різноманітні кошики та шкатулки. А від побутової техніки або органайзерів вони теж не відмовляться. Тільки пам'ятай — не варто дарувати зайві дрібнички, які будуть лише збирати пил на полицях.

Фото: Getty Images

Кімнатні рослини

Представниці цього знаку негативно ставляться до різноманітних букетів. Так, це дуже гарно, але непрактично. Діви більше надають перевагу квітам, які покращуватимуть настрій ще дуже довгий час. А щоб зробити подарунок святковішим — обери для рослини милий горщик. Головне, дізнайся, яка саме квітка — улюблениця Дів.

Фото: Unsplash

Універсальні прикраси

Діви живуть насиченим та активним життям, тому витрачати багато часу на одяг та аксесуари — не їхня історія. Вони цінують універсальність не лише в одязі, а й в ювелірних виробах. Якщо в подарованому тобою кольє Діва може піти і в театр, і на роботу — це те, що треба! Ніжні, мінімалістичні прикраси, безумовно, припадуть до душі вибагливим Дівам.

Фото: Unsplash

Інтелектуальний подарунок

Залишитися вдома, занурившись в теплу ковдру, та читати улюблену книгу — без цього важко уявити зимові вечори. І Діви також полюбляють таке заняття. Тому книга — чудовий подарунок. Тільки звертай увагу лише на той жанр, який наразі подобається Дівам.

Фото: Unsplash

Відпочинок для душі й тіла

Представниці цього знаку прагнуть до ідеалу у всьому — починаючи від кар'єри і завершуючи зовнішнім виглядом. Тому сертифікат на спа-процедури, безумовно, покращить настрій старанним Дівам. Зрештою, вони, як ніхто інший, заслуговують на максимальну порцію релаксу.

Фото: Unsplash

Новорічна пора — це чудова можливість не лише вразити своїх рідних ідеальним подарунком, а й дізнатися ще більше про їхні таємні бажання. Тому дослухайся до порад зірок та насолоджуйся казковою атмосферою свята.

А якщо хочеш ще більше відчути, що подарувати Дівам, дивись далі відео:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

2019-12-03
Топ новини
Новини
Новини