Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Що подарувати Стрільцям на Новий рік?

Зірки знають, як здивувати цей знак зодіаку.

Місто огорнене казковою атмосферою, а все довкола нагадує про головне свято зими – Новий Рік. Якщо ти ще не знаєш, яким презентом потішити близьких та друзів – дослухайся до порад зірок. Саме знак зодіаку розкаже тобі про всі секрети та смаки кожного. Читай святкову добірку для ексцентричних  та здивуй їх своїм подарунком!

Енергійність, допитливість та жага до всього незвіданого – головні риси Стрільців. Вони прагнуть змінити світ та не уявляють життя без пригод. Вони чесні та прямолінійні. Зазвичай Стрільці мають декілька напрямків діяльності й в одному з них – стовідсотково досягають успіху. Мерщій читай варіанти подарунків та обирай той, який припаде Стрільцям до душі найбільше!

 Джерело: giphy.com

Подорожі

Один із найкращих подарунків для товариських Стрільців – подорож. Вони ніколи не сидять на одному місці, обожнюють вивчати все нове та знайомитися з різними людьми. Мандрівка до теплої країни, милування красою зимових гір та навіть затишні вихідні у сусідньому місті – після такого презента серце Стрільця гарантовано стане твоїм.

Фото: instagram/katie.one

Туристичні аксесуари

Якщо путівка – занадто дорогий подарунок, можна обрати туристичну атрибутику. Адже вони обожнюють все, що пов’язане з подорожами. Стрільці будуть в захваті від стильного рюкзака-наплічника, термочашки, щоденника туриста або скретч карти з різними країнами світу.

Фото: Dariusz Sankowski, Unsplash

Знання

Стрільці дуже допитливі. Вони завжди переповнені ентузіазмом та повністю віддають себе новій справі. Чудовим подарунком для них стане сертифікат до книжкової крамниці, курси іноземної мови або майстер-клас, на якій вони давно мріяли потрапити.

Фото: Freepik

Ювелірні прикраси

В прикрасах Стрільці люблять все яскраве та незвичайне: масивні сережки з етнічними мотивами, широкі каблучки з камінням або вінтажні аксесуари. Обирай те, що з бірюзою, оскільки цей камінь – щасливий для Стрільців.

Фото: Getty Images

Улюблений аромат

Парфуми – класичний та вишуканий варіант подарунка. Гармонійний аромат для Стрільців – квітковий. Представники цього знаку обожнюють запахи, які нагадують ніжність весни або свободу літа. Тож обирай аромати з нотами фіалки, жасмину, лаванди та троянди. Але не забудь обов'язково поцікавитися, який аромат до вподоби твоїй знайомій чи знайомому. 

Фото: Getty Images

Сувеніри

І хоча сувеніри вважаються непотрібним подарунком – Стрільці їх обожнюють! Їхній дім схожий на антикварну крамницю. Особливо їм до вподоби екзотичні статуетки, амулети або стародавні вази.

Фото: Anastasia Dulgier, Unsplash

Дослухайся до порад зірок та не забувай, що новорічні свята – найкраща пора для теплих сюрпризів!

Дізнавайся більше про те, що можна подарувати Стрільцям у відео:

Читай також:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

2019-12-04
Топ новини
Новини
Новини