Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Що подарувати Левам на Новий рік?

Зорі порадять, як вразити найексцентричніших.

Все менше залишається часу до святкування Нового 2020 року. Ще роздумуєш, що подарувати знайомим ? Попроси підказки у зірок...

Представників цього знаку дуже важко не помітити. Вони завжди у центрі уваги та зачаровують кожного своєю щирою усмішкою й енергетикою. Проте здивувати таку цікаву особистість – не так просто як здається. Тож читай далі нашу добірку та надихайся ідеями подарунків.

Джерело: giphy.com

Речі з історією

Леви – ще ті естети! Вони мають досконалий смак і надають перевагу вічній класиці, тому будуть у захваті від антикварних речей. Зверни увагу на вінілові платівки, колекцію дисків з улюбленими фільмами або квиток на концерт чи театральну виставу. Головне – обери те, чим цікавиться саме твій Лев.

Фото: Mitch Lensink, Unsplash

Коштовні прикраси

Тут варто запам'ятати – подарунок має бути коштовним. Леви не оцінять дешевої підробки, тому краще прикраса буде невеликою, але виготовлена із якісних матеріалів. Також не проігноруй пакування подарунка. Представники цього знаку звертають особливу увагу на декор презента, тож намагайся зробити його яскравим та оригінальним.

Фото: instagram/theofficialpandora

Новорічні іграшки

Практичність — не основний критерій для подарунка Левам. Тому сміливо обирай для презента новорічну іграшку, яка увиразнить святкову ялинку та подарує позитивні емоції. Придивися до новорічних прикрас із цікавим дизайном, можливо, ручної роботи. Так, ти 100 % не прогадаєш.

 Фото: Annie Spratt, Unsplash

Особливий подарунок

Леви просто обожнюють відчувати себе унікальними, не такими як інші. Їм до вподоби презенти, створені саме для них. Так, гаманець, сумка або яскравий планер із гравіюванням імені – ідеальні варіанти для подарунка.

Фото: Adam Wilson, Unsplash

Хобі

Зорі також радять при виборі новорічного подарунка враховувати захоплення Левів. Якщо твій друг або подруга не уявляють життя без фото — здивуй їх новою сучасною камерою та різноманітними фотоаксесуарами. А завзятого мандрівника вразить скретч карта світу, яка ще більше мотивуватиме його до захопливих подорожей.

Фото: Serena Yun, Unsplash

Хочеш ще більше дізнатися, що дарувати вибагливим Левам? Дивися відео просто зараз:

Читай також:

1. 

2. Що подарувати Рибам на Новий рік?

3. Що подарувати Водоліям на Новий рік?

4. Що подарувати Козерогам на Новий рік?

5. Що подарувати Стрільцям на Новий рік?

6. Що подарувати Скорпіонам на Новий рік?

7. Що подарувати Терезам на Новий рік?

8. Що подарувати Близнюкам на Новий рік?

9. Що подарувати Ракам на Новий рік?

10. Що подарувати Тельцям на Новий рік?

11. Що подарувати Овнам на Новий рік?

2019-12-03
Топ новини
Новини
Новини